Vinurile din Somontano se nasc acolo unde tehnologia si design-ul modern sunt atent combinate respectand traditia vinificarii si permitand cramei sa ofere o gama larga de vinuri adaptate tuturor stilurilor. Arta este prezenta atat in interiorul cat si pe exteriorul fiecarei sticle.
Note de degustare
Fiecare soi de strugure a fost fermentat separat in tancuri de inox la o temperatura de 28 de grade C pentru a asigura o extractie si o culoare perfecta. Dupa finalizarea fermentatiei alcoolice si malolactice vinul a fost maturat timp de 18 luni in butoaie frantuzesti.
Vinul are o culoare rubinie puternica, vine cu arome complexe de mure, cirese, o atingere delicata de piper si anason dar si arome delicate de caramel si praline preluate de la maturarea in butoaiele de stejar.
Postgustul lung si placut intarest pozitia premium a acestui vin.
Soiuri
Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo si Syrah.
Recomandam servirea vinului la o temperatura cuprinsa intre 16 si 18°C in asociere cu carne afumata sau carne de vita pe gratar.
Eticheta a fost conceputa de Salvador Victoria.
Mod vinificare:
Cupaj
Regiune:
Somontano
Tara:
Spania
Soiul de strugure:
Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo si Syrah
Nivelul de zahar:
Sec
Alcool:
15% abv
Cantitate:
0.75l
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.