Livrare gratuită pentru comenzi peste 300 RON.

Domeniile Pripa, Rara Neagra, 2019

Domeniile Pripa
120,00 RON
Domeniile Pripa au o istorie bogată și adânc înrădăcinată în regiunea Purcari, Moldova. Aceasta își are originile în jurul anului 1840, când pe un pământ bogat a fost construit unul dintre primele beciuri industriale pentru producerea vinului din zonă si totodata o construcție cu o arhitectură unică pentru Moldova si o sursa inspiratinala pentru proiectul "Pripa". Terenurile cramei cuprind 16 hectare de coline cu struguri ce se bucură de un climat favorabil, protejat de pantele care îi oferă un cadru optim pentru cultivarea soiurilor locale și internaționale. Vinurile produse aici sunt maturate exclusiv în butoaie de stejar moldovenesc, meșterite de o familie cu tradiție din satul Ulmu.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 4842072000184 Ai nevoie de ajutor? 0744435575
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Vinul Rară Neagră de la Domeniile Pripa este o veritabilă expresie a terroirului unic din comuna Purcari. Culoarea sa roșie-deschisă, specifică soiului Rară Neagră, deschide drumul catre un vin cu o personalitate aparte. Buchetul este bogat și complex, dezvăluind arome intense de ciocolată, fructe coapte și piele tăbăcită, care se îmbină armonios cu nuanțe subtile de lemn și vanilie, rezultate din procesul de maturare. Cele 12 luni petrecute in butoaiele moldovenesti au reusit sa slefuiasca taninurile si sa aduca un plus de complexitate.
Pentru a completa experiența, aceasta Rară Neagră poate fi asociata cu mâncăruri precum rață la cuptor cu sos de vișine sau aripioare de pui la grătar cu sos dulce .

Mod vinificare: Monocepage

Regiune: Purcari

Tara: Moldova

Soiul de strugure: Rara Neagra

Nivelul de zahar: Sec

Alcool: 15.5% abv

Cantitate: 0.75l

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
0862e7744961def4f5f66bc7badf420b-us20

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!