Livrare gratuită pentru comenzi peste 300 RON.

Pago Los Balancines, Gold Crianza, 2017

Pago Los Balancines
68,00 RON

Cele mai bune parcele pentru cele mai emblematice soiuri:Tempranillo, Garnacha si Garnacha Tintorea, vinificate cu grija pentru a pastra toate aromele fructelor si maturate 9 luni in baricuri frantuzesti pentru a atinge eleganta si echilibrul unui vin deosebit.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: 8437009713440 Ai nevoie de ajutor? 0744435575
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Note de degustare
Culoare rosu rubiniu, adanc si stralucitor. Fructe rosii in nas, capsuni, coacaze negre si condimente dulci. Fructat, proaspat si sec pe palat, persisent in postgust, structura buna. Foarte placut.


Soiuri
Garnacha Tintorera, Tempranillo and Garnacha


Crianza - Maturare
9 luni in butoaie frantuzesti


Asociere Culinara
Tapas –  Carne la gratar – Ton


Premii/Raiting-uri
91 Peñin Guide
Gold Medal Berlin Wine Trophy

PAGO LOS BALANCINES
Scurta istorie a cramei din Ribera del Guadiana / Extremadura

Dupa un studiu temeinic a diferitelor regiuni viticole spaniole, Pedro si sotia sa Eva gasesc regiunea Extremadura potrivita pentru a le indeplini proiectul oenologic la care visau de multi ani. Extremadura, o zonă cu legaturi viticole de mai bine de 2000 de ani și care, totuși, nu avea crame mari de prestigiu. Curiozitatea i-a făcut să studieze acest aspect și au ajuns la concluzia că se află în fața unei regiuni cu potențial vitivinicol enorm care nu era exploatat suficient.
Cu scopul de a pune în valoare terroirs-ul exceptional și de a face vinuri de calitate cu o personalitate unica, au decis să cumpere o fermă în Paraje los Balancines, în municipiul Oliva de Mérida, la sfârșitul anului 2005. Acolo au a găsit vii vechi cu struguri de o calitate deosebita. În 2014, au simțit că era timpul să construiască noi facilități care să se potrivească cu proiectul lor. Dubla lor pregătire, în arhitectură și oenologie, împreună cu cunoașterea profundă a locului, le-a permis să proiecteze fiecare colț al cramei.
În prezent, Pago los Balancines deține 50 de hectare de vie proprie cu vârsta cuprinsă între 10 și 40 de ani, cu struguri precum Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet), Tinta Roriz (Tempranillo), Syrah, Cabernet Sauvignon, Graciano, Petit Verdot și Bruñal.
Capacitatea si facilitatile cramei permit productia a peste 250.000 de sticle anual, din care peste jumatate trece prin cele 500 de butoaie de 225 litri de stejar francez (80%) și american (20%).

Tara: Spania

Regiune: Ribera del Guadiana / Extremadura

Mod vinificare: Cupaj

Soiul de strugure: Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet), Tempranillo &Garnacha

Nivelul de zahar: Sec

Alcool: 14% abv

Cantitate: 0.75l

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
0862e7744961def4f5f66bc7badf420b-us20

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!